OTO e-Shape a stílusos és kompakt alakformáló, emésztést javító, helyi zsírbontásra alkalmas készülék

OTO e-Shape

Az OTO e-Shape az akupunktúra és a sport tudományát ötvöző, multifunkcionális masszázskészülék. Bár elsődleges célja az emésztésjavítás és karcsúsítás, az egyedülálló technológiának és a változatos felhasználhatóságnak köszönhetően a test számos pontján képes jótékony hatást kifejteni. Egyszerre tonizál, segíti a méregtelenítést és a helyi zsírbontást, illetve ellazítja és regenerálja a fáradt izmokat. Ráadásul az adapterről és szivargyújtóról is működő eszköz bárhol és bármikor használható, a könnyű és kompakt megjelenésének köszönhetően egy átlagos kézitáskában is elfér. Egyszóval igazi jolly-joker a mindennapokban!

Az OTO e-Shape ideális mindazok számára, akik gyors és hatékony (illetve gyógyszer- és beavatkozás-mentes) megoldást keresnek testük karbantartására, legyen szó ellazulásról, stresszoldásról, fájdalomcsillapításról, nyirok- és vérkeringés-fokozásról vagy helyi zsírbontásról, karcsúsításról. Az OTO e-Shape titka a körkörös és spirális rezgésben rejlik, aminek köszönhetően a legmélyebb szöveteket is képes elérni és ott jótékony hatást kifejteni. A változó erősségű rezgés stimulálja a test akupresszúrás pontjait, így helyi szinten, valamint a nyirokkeringésnek köszönhetően a test egészére is hat.

Az OTO e-Shape hatásmechanizmusa

A készülék különböző sebességi fokozatok által stimulálja a has akupresszúrás pontjait, amelyeknek karcsúsító és emésztésjavító hatásokat tulajdonítanak. Alapvető hatásmechanizmusa a testzsír csökkentése, amely a zsírsavak zsírsejtektől való elválasztásával és a nyirokrendszeren keresztül történő eltávolításával valósul meg. A körkörös és spirális rezgésnek köszönhető mélymasszázs továbbá fokozza a nyirokkeringést, amely így hatékonyabban szállítja a nyirokcsomókba a különböző anyagcseretermékeket és toxinokat, ahol azok kiszűrődnek. A karcsúsítás mellett segít az izomgörcsök ellazításában és az izomfájdalmak csökkentésében is. Az OTO e-Shape használatát követően, a helyi vérbőség-fokozódásnak köszönhetően a kezelt bőrfelület kipirosodhat, esetleg viszkethet. Ezek a tünetek a test teljesen normális reakciói, pár perc elteltével el is múlnak, azonban jól mutatják a készülék hatékonyságát. Bármely nyújtó-lazító gyakorlathoz hasonlóan, a használat után fellépő kellemes érzetek azonban sokáig gondoskodnak a jó közérzetről.

Az OTO e-Shape jótékony hatásai:

 • hatékonyan stimulálja az akupresszúrás pontokat (felhelyezéstől függően a has, kar, váll vagy comb pontjait)
 • segíti az emésztést azáltal, hogy masszírozza a hasi akupresszúrás pontokat
 • karcsúsít és helyi szinten csökkenti a zsírszöveteket (felhelyezéstől függően derék-, illetve combtájékon, valamint a felkaron)
 • segít a szép (tónusos és vékony) testkontúr kialakításában
 • hatékonyan tonizálja és formálja a hasizmokat, karbantartja a deréktájat ellazítja a kar, a hát és vállizmokat, és enyhíti a bennük keletkező fájdalmakat azáltal, hogy mélymasszázst biztosít
 • gyors regenerációt biztosít sportsérülések vagy megterhelő fizikai munka után
 • időhatékony megoldás, mert tv nézés, olvasás, internetezés és autóvezetés közben is használható

Hogyan használja?

A széleskörű felhasználhatóság érdekében az OTO e-Shape-et 3-féle méretű övvel látták el, így karon, hason, deréktájon, vállon, combon és vádlin egyaránt használható.

OTO e-Shape a karon. OTO e-Shape a hason OTO e-Shape a deréktájon OTO e-Shape a vállon OTO e-Shape a vádlin OTO e-Shape a vállon

Rögzítő öv nélkül pedig a test bármely pontjára felhelyezhető, a könnyű súly és az ergonomikus kivitel miatt a kézzel történő rögzítés is kényelmes, akár a teljes, 10 perces automatikus program során is. A személyre szabott masszázsélmény érdekében a manuális programválasztás is lehetséges, amely révén az 5-féle masszázs-sebesség közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Ellenjavallatok

Az alábbi esetekben a készülék használatát megelőzően konzultáljon orvosával:

 • Testbe épített elektromos orvosi műszer, pl. pacemaker viselésekor
 • Szívbetegség esetén
 • Csontsérülés vagy csonttörés esetén
 • Műtétek után
 • Terhesség alatt és a szülést követő 6 héten belül
 • Rosszindulatú daganat esetén
 • Vérnyomásproblémák, illetve trombózis esetén
 • Bőrfertőzés esetén
 • Gerincet érintő rendellenesség esetén

Termékjellemzők

Termék neve OTO e-Shape
Modellszám ES-500
Termék típusa Masszírozó készülék
Energiafelhasználás 20 W
Hálózati feszültség 100-240 V / 50-60 Hz váltóáram
Teljesítmény 12 V/1,6 A egyenáram
Termék mérete 166 (hossz.) x 118 (szél.) x 68 (mag.) mm
Csomagolásméret 299 (hossz.) x 215 (szél.) x 70 (mag.) mm
Nettó tömeg / teljes tömeg 870 g / 1000 g
Biztonsági előírás CE és WEEE irányelv

 

A www.mediwel.hu honlapon található valamennyi tartalom a Mediwel Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. A Mediwel Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, stb.) másolása, feldolgozása, illetve bármilyen más módon történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!