A MEDIWEL INNOVÁCIÓJA: A SPORT FLABéLOS

SPORT FLABéLOS!
Pörgesd fel az edzésedet!

Miló Viki profi boxvilágbajnok, személyi edző

Pörgesd fel az edzésedet!

Örömmel mutatjuk be a népszerű FLABéLOS alakformáló készülék legújabb, SPORT változatát, amellyel a hagyományos otthoni edzés jelentősen felgyorsítható!

 

Otthoni edzés gyorsabban, hatékonyabban! 

A hagyományos edzésformák gyakorlatait az új Sport FLABéLOS a 4-5-szörösére gyorsítja és erősíti fel!

Így az otthoni napi edzés 20-30 percre csökkenthető, hatása viszont a másfél órás edzőtermi edzésekkel vetekszik!

A SPORT FLABéLOS egy trendi, unisex sporteszköz a FLABéLOS-tól megszokott professzionális minőségben, melyet az aktív testmozgás, illetve a sportos életmód kedvelőinek ajánlunk. A Sport FLABéLOS-on végzett gyakorlatok segítségével körülbelül 20-30 perc alatt egy komplett, másfél órás intenzív edzésprogramot végezhetünk el, mert az általunk végzett mozgás összeadódik a készülék generálta izom-összehúzódásokkal, így kb. 4-5-szörösére növeli az izommunka hatékonyságát. Ez a fajta edzés pedig még egy sportos életet élő, jó kondícióban lévő fiatal vagy középkorú számára is kihívást jelent.
Otthoni edzés gyorsabban, hatékonyabban! 

 

Miben hasonlít és miben különbözik a SPORT FLABéLOS az új generációs FLABéLOS-tól?

SPORT FLABéLOS

A SPORT FLABéLOS a FLABéLOS-hoz hasonlóan azt a gyártó által levédett vibrációs technológiát alkalmazza, amely a billenő pad keltette egyensúlyvesztés korrigálásán alapul. Az egyensúlyvesztés fázisában a központi idegrendszer működésbe lép, és az agy utasítást ad a helyzetmegtartó reflexeknek a korrigálásra, az egyensúly fenntartása pedig jelentős izommunkát eredményez.

A Sport FLABéLOS úgy lett tervezve, hogy azon különböző gyakorlatok elvégzésével lehet kiaknázni a legjobban a készülék képességeit.

Az új generációs FLABéLOS-szal ellentétben a SPORT FLABéLOS azonban nem rendelkezik oszloppal, sem hozzá tartozó kapaszkodóval, ezért az idősebb generációnak, valamint nagy túlsúllyal-, vagy egyensúlyi problémákkal küzdőknek egyáltalán nem ajánlott a használata!

A SPORT FLABéLOS esetében a kapaszkodót egy csuklóra helyezhető távirányító váltotta fel, amely a szabad mozgás élményét adja! Így bármikor, bármilyen testtartás során könnyedén válthatunk automatikus vagy manuális üzemmódra, gyorsabb vagy lassabb sebességre, valamint kedvünkre növelhetjük-csökkenthetjük az edzés időtartamát. Plusz tartozéka készüléknek két fitnesz gumikötél is, melyekkel fokozhatjuk az edzések hatékonyságát.

fitnesz gumikötél

Egyedi, ívelt formatervezés

SPORT FLABéLOSA piacon abszolút egyedülálló, ívelt formatervezésű billenő paddal ellátott SPORT FLABéLOS FC-13 sokkal több vibrációs energia kiaknázására képes a has, a comb és a fenék területén (~80%), és a felsőtesten (~20%). A gördeszkához hasonlító, ívelt vonalú billenő paddal ellátott készüléken a lábak függőlegesen, pontosan 90 fokot bezárva érintkeznek a csúszásgátló borítással ellátott felülettel, melynek köszönhetően sokkal intenzívebb edzés és hatékonyabb alakformálás érhető el.

A vibráció segítségével ugyanannyi idő alatt sokkal több izommunka végezhető

Az eredetileg a szovjet űrhajósok számára a világűrben való használatra kifejlesztett teljes test vibrációs technológia eredményességét klinikai tesztek igazolják: a vibráció növeli az izomerőt, a koordinációt, a rugalmasságot, és fokozza a vér- és nyirokkeringést, amely elválaszthatatlan része a szöveti regenerációnak. A vibrációs hatás folyamatosan kibillent minket az egyensúlyunkból, izmaink pedig öntudatlanul ellentartanak, másodpercenként 30-60 alkalommal húzódnak össze annak érdekében, hogy megőrizzék az egyensúlyunkat. Ez a típusú mozgás fejleszti állóképességünket; és kiválóan alkalmazható az edzésminőség fokozásra vagy akár önálló edzésprogramként is. Alacsony fokozatai révén rendkívül kíméletes az ízületekhez is.

Ingyenes edzés videóIngyenes edzés videóIngyenes edzés videó

Ingyenes edzés videó és segédeszközök

Az ergonomikus kivitelezésű SPORT FLABéLOS-on számos, az edzettségi szintnek megfelelő változatos  és komplett gyakorlatsor  végezhető, amelyhez részletes leírást és ingyenesen hozzáférhető edzésvideót (DVD) adunk az otthon végezhető aerobik videókhoz hasonlóan. A gyakorlatsor a Mediwel weboldaláról is ingyen letölthető, illetve a youtube csatornán bármilyen okos eszközzel bármikor elérhető. Kiegészítő segédeszközre nem lesz szükségünk, mindössze két darab 0,5 literes ásványvizes palackra és a SPORT FLABéLOS rugalmas fitnesz gumiköteleire, és máris indulhat az edzés!  

A SPORT FLABéLOS jellemzői:

 • trendi, unisex sporteszköz;
 • ergonomikus és helytakarékos kivitel, akár az ágy alatt is elfér;
 • a készüléken végzett edzés összeadódik a vibrációs tréner generálta izom-összehúzódásokkal, így akár 80%-kal több izommunka kiaknázására képes, lerövidítve és hatékonyabbá téve a testedzést;
 • akár kihagyott edzőtermi mozgás pótlására is használható, de önálló edzésformaként is megállja a helyét;
 • edzésminőség-fokozó hatását a rajta végzett, 20 perces gyakorlatsor elvégzésével fejti ki igazán;
 • rendszeresen sportolók számára is kihívás (vagy fokozottabb igénybevételt) jelent a teljes gyakorlatsor teljesítése;
 • a vibrációs mozgás merőlegesen érvényesül  mintegy 80%-ban a has, a fenék és comb területén, 20%-ban a felsőtestre hat – amely koncentráció a gumikötelek használatával még tovább fokozható;
 • csúszásgátló borítással ellátott, szélesebb (83 cm) és egyedi ívelt, a lábakkal 90 fokot bezáró billenő pad a még intenzívebb és hatékonyabb edzésért;
 • 20 perces DVD vagy online letölthető (okostelefonról bármikor elérhető) ingyenes edzés videó a változatos gyakorlatok precíz elsajátításáért;
 • a távirányító csuklópánt segítségével  a fokozatok és az időtartam a gyakorlatok közben is gyorsan és könnyedén módosíthatók;
  taviranyito csuklopant                   taviranyito csuklopant
 • automatikus és manuális programválasztási funkció;
  automatikus és manuális programválasztási funkció  automatikus és manuális programválasztási funkció
 • alapbeállításként 15 perces programidőzítés, ami tetszés szerint változtatható 5-30 perc között;
  15 perces programidőzítés   5 perces programidőzítés  10 perces programidőzítés   20 perces programidőzítés   25 perces programidőzítés  30 perces programidőzítés
 • 10 sebességfokozat;
 • 3 program (séta, kocogás, futás) és ezeknek megfelelő álláspozíció;

           séta program    program kocogás   futás program

 

A készülék mozgatása
A készülék mozgatása
 

A hálózati kapcsoló lekapcsolását követően távolítsuk el a tápkábelt, valamint a fitnesz gumiköteleket, majd a géptestet emeljük meg a hálózati kapcsoló felőli oldaláról, így a görgők segítségével SPORT FLABéLOS-unk könnyen a megfelelő helyre húzható.  

 

Termékspecifikáció

Termék neve: OTO FLABéLOS SPORT
Modellszám: FC-13
Hálózati bement: 220-240 V ~50/60 Hz
Energiafelhasználás: 95 W
Maximális terhelhetőség: 120 kg
Időzítő: 5~30 perc
Zajszint: ≤ 47,52 Db
Doboz mérete: 835 x 445 x 235 mm
Nettó tömeg: 16 kg
Rezgési amplitúdó: 0-13 mm
Biztonsági előírás: CE

 

A www.mediwel.hu honlapon található valamennyi tartalom a Mediwel Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. A Mediwel Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, stb.) másolása, feldolgozása, illetve bármilyen más módon történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

webshop

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből híreinkről és kedvezményeinkről!